ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ,6ήμερη οδική εκδρομή , από 395 !

ΒΙΕΝΝΗ -  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  ,6ήμερη οδική εκδρομή , από 395 ! ΒΙΕΝΝΗ -  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  ,6ήμερη οδική εκδρομή , από 395 !

ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

6 ήμερη οδική εκδρομή

Αναχώρηση από ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

στις 23 Δεκεμβρίου

πρόγραμμα εκδρομής

 1η ημέρα :ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (1.140 χλμ)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 05.00 αναχώρηση. Mέσω Σκοπίων & Νίς, με καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την αρχοντική Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα έχουμε μια πανοραμική θεά της φωταγωγημένης Βουδαπέστης και του Δούναβη.

2η ημέρα:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  (ξενάγηση πόλης)
Στην πρωινή περιήγηση της πόλης θα δούμε την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, την επιβλητική Όπερα .Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Αγ. Ματθίας ,στην οποία γινόταν οι στέψεις των Βασιλέων. Συνεχίζοντας θα βρεθούμε μπροστά στο ογκώδες σε ρυθμό Μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στη ΒΟΥΔΑ από την Γέφυρα των Λεόντων. Επίσκεψη στο καταπράσινο και γραφικό νησί της Μαργαρίτας. Το απόγευμα προτείνουμε κρουαζιέρα στον Δούναβη και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακό ουγγαρέζικο εστιατόριο με μουσική.

3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ (230 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για τις παραδουνάβιες μεσαιωνικές πόλεις της Ουγγαρίας .Θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό των Ούγγρων καλλιτεχνών Αγ. Ανδρέα .Νωρίς το απόγευμα άφιξη στη Βιέννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης, στο χώρο του Δημαρχείου. Θα επισκεφθούμε τον Πύργο του Δούναβη, όπου θα απολαύσετε τον βιεννέζικο καφέ σας έχοντας πανοραμική θέα τη Βιέννη. Προαιρετική διασκέδαση.

4η μέρα : ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην περιήγηση της πόλης που ακολουθεί θα δούμε τη Ριγκ στρασσε με το πανέμορφο πάρκο, την Όπερα , τη Βουλή, το Δημαρχείο, τις εκκλησίες του Αγ. Στεφάνου και Καρόλου, τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας , το περίφημο ανάκτορο του Σενμπρούν με τα 1.400 δωμάτια και το ανάκτορο του Μπελβεντέρε. Όσο για το βράδυ μας μετά το δείπνο, μας περιμένει το Γκρίντσιχ με τις φημισμένες κρασοταβέρνες του και τα Βιεννέζικα βιολιά για να διασκεδάσουμε προαιρετικά.

5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (590 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση. Άφιξη στο Βελιγράδι το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά μπορούμε να έχουμε το Belgrade by night, όπου μέσα από το λεωφορείο θα θαυμάσουμε τα ολόφωτα κτίρια της πόλης και στην συνέχεια προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή σερβική ταβέρνα με φολκλορικό πρόγραμμα.

6η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΡΙΣΑ ( 760 χλμ)
Πρωινό και ξεκινούμε την πανοραμική ξενάγηση του Βελιγραδίου, με το λεωφορείο. Θα δούμε το Μουσείο Τίτο, αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, τον Άγιο Σάββα (ο μεγαλύτερος χριστιανικός ναός των Βαλκανίων), το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τη νέα πόλη και θα καταλήξουμε στο Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Αναχωρούμε για τα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ και στη συνέχεια Λάρισα.

Τιμοκατάλογος εκδρομής

Οι τιμές είναι κατ' άτομο , το πακέτο , με ημιδιατροφή

Εκδρομή

Ημέρες

Αναχώρηση

Δίκλινο

Παιδί

Διαφορά  μονόκλινου

 

ΒΙΕΝΝΗ & Βουδαπέστη

 

6

23/12

395

325

+145


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ  :  4 αστέρων, επιλεγμένα

Σημείωση 1: Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα χωρίς να παραληφθεί τίποτα. Στην εκδρομή ταξιδεύετε με ταυτότητα ΝΕΟΥ τύπου.

Σημείωση 2: Στο πρόγραμμα 7 ημέρες/5 νύχτες με βραδινή αναχώρηση (22:00μμ), η ημέρα άφιξης στην Βουδαπέστη, μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο είναι ελεύθερη. Ακολούθως ισχύει κανονικά το ανωτέρω πρόγραμμα.

Περιλαμβάνει : Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Τις διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία. Επιλεγμένη διατροφή. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Extra ταξιδιωτική ασφάλιση.

Δεν περιλαμβάνει : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα, τηλεφωνήματα, αχθοφορικά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ ιδίων.

 Για διαθεσιμότητα , πληροφορίες για το πρόγραμμα  και κρατήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

ΛΑΡΙΣΑ   :   2410259401 -2         ,  info@tempi-travel.gr
ΑΘΗΝΑ    :   210 3219362 ή 750   ,  info-ath@tempi-travel.grΒΙΕΝΝΗ

ΒΙΕΝΝΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Θέλετε να ταξιδέψτε στη ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ; Επικοινωνήστε τώρα αμέσως για να σας κλείσουμε , είναι ευκαιρία !


Tempi-travel
Powered by active³ CMS - 30/8/2016 12:00:42 μμ