Αναζήτηση στο  site
Είσοδος μελών

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ, 4* ΜΕΤΣΟΒΟ


ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ, 4*  ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ, 4*  ΜΕΤΣΟΒΟ

Κατώγι Αβέρωφ

Ένα ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο με έντονο οινικό αποτύπωμα


Στο Μέτσοβο, στην άκρη του οικισμού, βρίσκεται το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ. Δίπλα ακριβώς και με θέα στο οινοποιείο και τις βουνοπλαγιές τις Πίνδου, είναι κτισμένο  το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι σύμφωνη με τις αρχιτεκτονικές φόρμες της περιοχής, ενώ η εσωτερική του διακόσμηση συνδυάζει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία με έργα σύγχρονων ελλήνων καλλιτεχνών, αποσκοπώντας στη δημιουργία μιας λιτής και μοναδικής αισθητικά ατμόσφαιρας.

Εμπνευσμένο από το κρασί, το ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ διαθέτει 15 δωμάτια, που διακρίνονται σε λευκά και κόκκινα. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ιδιαίτερο όνομα και στυλ, το οποίο σηματοδοτείται από το αντίστοιχο κρασί και επιλογή φυσικά είναι δική σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην “Πορφυρή Γη”, να ξεκουραστείτε στο “Ροζέ του Φεγγαριού”, να ανανεωθείτε στο “Φλογερό”. Στο σαλόνι του ξενοδοχείου, έχετε τη δυνατότητα να ξεφυλλίσετε βιβλία από την οινικού περιεχομένου συλλογή μας, να ηρεμήσετε διπλά στο τζάκι με ένα ποτήρι κρασί, να ψυχαγωγηθείτε με επιτραπέζια παιχνίδια, να γευτείτε όλα τα κρασιά  συνοδευόμενα από εκλεκτά τοπικά τυριά.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, πέρα από τα αξιοθέατα του Μετσόβου και της ευρύτερης περιοχής, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε του αμπελώνες του ξενοδοχείου, να γνωρίσετε τις μεθόδους παραγωγής κρασιού, να ξεναγηθείτε στο οινοποιείο  και να γοητευτείτε κι εσείς από τον υπέροχο κόσμο του κρασιού.

Στο ξενοδοχείο και οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ θα απολαύσετε την ολοκληρωμένη οινική εμπειρία.

 
Αποδράστε τώρα στο Μέτσοβο και απολαύστε τις Φθινοπωρινές και τις Χειμερινές σας διακοπές στο ξενοδοχείο ΚΑΤΩΓΙ ΜΕΤΣΟΒΟΥ

   Για την διαθεσιμότητα και κρατήσεις δωματίων επικοινωνήστε με το γραφείο μας.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

ΛΑΡΙΣΑ  :   2410259401 -2   ,   info@tempi-travel.gr
ΑΘΗΝΑ   :   2103219362 ή 750    ,  
info-ath@tempi-travel.gr ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ

 

Mailing List

Αν θέλετε να μένετε πάντα ενήμεροι, αφήστε μας το e-mail σας


TEMPI - TRAVEL
Βελλή 6, 1ος όροφος, 412 22, Λάρισα
Τηλ.: 2410 259401-2, Fax.: 2410 259403
Email: info@tempi-travel.gr

active³ 4.7 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης