ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , 5/ 6ήμερη οδική εκδρομή , από 279 !

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ,   5/ 6ήμερη οδική εκδρομή , από 279 ! ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ,   5/ 6ήμερη οδική εκδρομή , από 279 !

 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ  

5/6 ήμερη οδική εκδρομή

Αναχωρήσεις  02 & 03 Μαίου

Δελφοί, Γαλαξίδι, Πάτρα, Ολυμπία, Πύλος, Καλαμάτα, Σπάρτη, Μάνη, Δυρός, Γύθειο, Μονεμβασιά, Μυστράς, Ναύπλιο, Επίδαυρος, Μυκήνες

                                            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                                             

 1η μέρα : ΛΑΡΙΣΑ - ΔΕΛΦΟΙ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΤΡΑ (330 χλμ.)
Συγκέντρωση στο γραφείο μας και στις 09.00 αναχώρηση. Διέλευση από Αλαμάνα, Χάνι Γραβιάς, Άμφισσα και άφιξη στους Δελφούς, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο. Αναχώρηση και σταση για γεύμα προαιρετικά στο Γαλαξίδι. Μέσω Ναυπάκτου, Αντιρίου, Ρίου άφιξη στη Πάτρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γνωριμία με την πρωτεύουσα της Αχαϊας και επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγ. Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος.
 
2η μέρα : ΔΙΑΚΟΦΤΟ (οδοντωτός) - ΜΕΓΑ ΣΠΥΛΑΙΟ - ΑΓ.ΛΑΥΡΑ - ΚΑΛΑΒΡΙΤΑ - ΠΑΤΡΑ - ΠΥΡΓΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση μέσω Αιγίου για το Διακοφτό απ΄όπου προαιρετικά θα πάρουμε τον γραφικό οδοντωτό (ο μουτζούρης πρωτοέκανε την διαδρομή το 1896 και από το 1996 ξαναξεκίνησε), που διασχίζει το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, τοπίο με ιδιαίτερη ομορφιά και φτανει μέχρι τα Καλάβρυτα. Άφιξη στην ιστορική κωμόπολη, περιήγηση και επίσκεψη στην Μονή της Αγίας Λαύρος και το Παρεκκλήσι όπου ορκίστηκαν οι οπλαρχηγοί της Επανάστασης του ΄21.  Συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Μέγα Σπηλαιου, «κολλημένο» πάνω σε βράχο σε τοπίο με σπάνια ομορφιά. Επόμενος σταθμός μας ο Πύργος,  πρωτεύουσα του νομού Ηλείας, στάση για καφέ και άφιξη στην Ολυμπία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και παρακολούθηση της Περιφοράς του Επιταφίου.
 
3η μέρα : ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΥΛΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ (250 χλμ.)
Πρωινό και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Συνεχίζουμε για καφέ στη Πύλο την όμορφη ιστορική πολιτεία με το έντονο νησιώτικο χρώμα. Συνεχίζουμε και άφιξη στη Καλαμάτα την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας όπου θα δούμε το κάστρο και την παλιά πόλη, την εκκλησία της Υπαπαντής και την ιστορική εκκλησία των Αγ.Αποστόλων. Άφιξη στην Σπάρτη, την πρωτεύουσα της Λακωνίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για γνωριμία με την όμορφη πόλη.  Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια μας περιμένει το Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα.

4η μέρα : ΜΑΝΗ - ΣΠΥΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ (350 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την θρυλική Μάνη, την ξερή γή με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και επάνω, εδώ βρίσκεται και το μανιάτικο χωριό, γεμάτο πύργους, Δυρός, επίσκεψη στα περίφημα σπήλαια του. Στη συνέχεια μέσω Γυθείου, παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα όπου θα κάνουμε στάση, φτάνουμε στην μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία την πανέμορφη Μονεμβασιά, χτισμένη σ΄ένα πελώριο βραχο μέσα στη θάλασσα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε την μοναδική θέα, την ομορφιά του τοπίου και Πασχαλινό εορταστικό γεύμα. Επιστροφή στην Σπάρτη και το βράδυ προαιρετικό γλέντι.

5η μέρα : ΜΥΣΤΡΑΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΥΚΗΝΕΣ- ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ (180 χλμ.)
Πρωινό και ξεκινάμε για την ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά, περιήγηση και συνεχίζουμε για Τρίπολη, γνωστή με το όνομα Τριπολιτσά υπήρξε αποφασιστικής σημασίας για την έκβαση του Αγώνα του 1821. Συνεχίζουμε για τις Μυκήνες και επίσκεψη στον  αρχαιολογικό χώρο. Επόμενη στάση στο Ναύπλιο, περιήγηση στην γραφική πόλη, πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα τους Ελληνικού κράτους όπου θα δούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και ανάβαση στον βράχο του Παλαμιδίου με την πανοραμική θέα. Άφιξη στο Τολό τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι.

6η μέρα : ΤΟΛΟ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (660 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο, στη συνέχεια περνάμε από τον Ισθμό της Κορίνθου και συνεχίζουμε με άφιξη το βράδυ στη ΛΆΡΙΣΑ 

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ  5 ΗΜΕΡΕΣ  συνοπτικό πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΙΣΑ (αναχώρηση 09.00) - ΔΕΛΦΟΙ - ΠΑΤΡΑ (330 χλμ.)
2η μέρα: ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΥΛΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ (260 χλμ.)
3η μέρα: ΜΑΝΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΣΠΥΛΑΙΑ ΔΥΡΡΟΥ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΣΠΑΡΤΗ (350 χλμ.)
4η μέρα: ΜΥΣΤΡΑΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΥΚΗΝΕΣ - TOΛΟ (180 χλμ.)
5η μέρα:ΤΟΛΟ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (500 ΧΙΛ)


Κόστος κατ' άτομο

5νθήμερη   :  από 279   παιδικό 225
6ήμερη       :         349   παιδικό 260

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

*Τις μεταφορές με πολυτετελές λεωφορείο.
*Τις  διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 & 4 * 
*Πρωινά.
*Το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό γεύμα.
*Τις περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
*Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
*Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
*ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.                

Για  πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με το γραφείομας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για δηλώσεις συμμετοχής

ΑΘΗΝΑ    :   2103219750   ,   info-ath@tempi-travel.gr    Κα ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΝΑΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ    :   2410259401   ,  
info@tempi-travel.gr           Κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΝΑΚΗ KALAMATA

KALAMATA

OLYMPIA

OLYMPIA


Tempi-travel
Powered by active³ CMS - 30/8/2016 7:56:40 μμ